perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannustaikoja morsiamen kasvoille....

Kävin toissapäivänä Schrammekin Mini Peel- yrttikuorinnassa Kauneushoitola TeeKoossa. Menin sinne häämeikkaajani pyynnöstä, ihoni oli todella huonossa kunnossa ja epätasainen. Olin aiemmin lukenut Green Peel hoidosta ja hieman kauhistuin iltaa ennen hoitoa lopputulemasta sillä tuota hoitoa on kolme eri vahvuutta. Tuo Green Peel on niistä vahvin ja parantuminen vie viikon verran, ihon kuoriutuessa pois. Aurinkoa pitäisi välttää pari kuukautta ja vaatii omat hoitotuotteensa.

Aikani oli todella aikaisin, viikon ainoana vapaa päivänä, klo 6.30. Mennessäni sinne esitin huoleni Kosmetologi Tytille, joka muuten sattuu olemaan tulevien kälyjeni serkku, että tehtäisiinkö minulle se kaikista vahvin hoito.
Noh, huoleni oli turha, hän oli suunnitellut sen miedoimman version, sillä kasvoni eivät olleet niin toivottomassa kunnossa, vain tukkeutuneita ihohuokosia ja hormonien aiheuttamia näppyjä.
Lämmin viltti päälle, rauhoittavaa luonnonomaista musiikkia taustalle ja puhdasta rauhaa....
Hoito itsessään on suhteellisen mukava, lievää polttelua tuntui naamassa loppuvaiheessa ja kesti noin 1½h, sillä hän siisti myös kulmakarvani samalla käynnillä. Ainoa ikävä asia käynnissä oli mustapääraudan käyttö ja se helvetillinen kipu :D Mutta, se on kyllä metka laite ja kävelin ensitöikseni matkalla linja-autolle kotimatkalla ostamaan sellaisen kotiinkin. Onpahan hygieenisempi vaihtoehto naaman puristelulle.

Oma ihoni oli siis ennen hoitoa todella epätasainen, nenän huokoset olivat aivan tukossa, kuten leuassa, otsassa ja poskissakin...Hoidon jälkeen noustessani pöydältä katsoin itseäni peilistä ja vaikka naama hieman pikkuisen punotti, näki siitä selkeän eron ja mikä parasta, sen myös tunsi. Iho oli silkkisen pehmeä ja tasainen. Ei tukkeutuneita huokosia.
Hoidon tekopäivänä ei saanut naamaan laittaa mitään, ei edes vettä ja aurinkoa tuli vältellä, sillä iho olisi alttiimpi maksaläiskille ja palamiselle ja iholle oltiin laitettu hoitoampulli, jonka tulisi vaikuttaa kaikessa rauhassa, jotta iho uudistuu mahdollisimman paljon. Iltaa kohden alkoi punaisuus, mistä tiesin kyllä ja naama tuntui ollessa siltä, että olisi palanut auringossa ja kun sormilla koski, tuntui kuin sormenpäät olisi olleet täynnä pistäviä neuloja. Nukkuminen oli hieman hankalaa, kun aina tyynynkulma painoi. Suhteellisen hyvin kuitenkin yöni nukuin :)

Edelleen olen tyytyväinen ihooni, se on on väriltään paljon kirkkaampi ja hyvävointisen näköinen. Suosittelen kaikille morsioille lämpimästi ja eipä tuota turhaan kutsuta Morsianhoidoksi :)
Hinta riippuu liikkeestä ja paikkakunnasta. Itse maksoin suhteilla 70e, muuten olisi ollut 85-100e. Kohtuu kallista, mutta mitäpä moresian ei sen tärkeimmän päivän eteen tekisi :)

Tänään alkoi kolmen viikon loma ja......

                  Iik... Ensi viikolla tähän aikaan mä olen jo Rouva R <3


Hurjan hauskaa Juhannusta teille rakkaat lukijat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa :)