lauantai 28. syyskuuta 2013

Ensimmäiset Haasteet saatu!

Sillä lailla, haasteita puskee joka suunnasta, vastaan nyt siis kaikkiin kolmeen :)

Eli sain haasteet No tahdon, tahdon -Blogin Jannicalta Projektina Me - blogin Mipalta ja The Pride Bride- blogin Pepiltä...

Vastailen siis kaikkien kolmen kysymyksiin ja paljastan teille itseni aivan totaalisesti :)

Haasteen säännöthän siis toimii näin:

HAASTETTU:

- Kertoo 11 asiaa itsestään
- Vastaa 11 esitettyyn kysymykseen (Tässä tapauksessa 33)
- Keksii itse 11 kysymystä
- Haastaa 11 bloggaajaa joilla alle 200 lukijaa

Ei muutakuin työn touhuun!

11 asiaa minusta:

1.Vihasin lapsena niin kovin nimeäni, että olin valmis muuttamaan sen kun olen aikuinen. Nyt aikuisena, en pidä edelleenkään nimestäni, mutta olen luopunut nimenmuutos aikeista :)

2.Kuten on käynyt ilmi, rakastan orkideoja. Voisin katsella niitä päivät pitkät, viherpeukalo kuitenkaan en ole, eikä kodistani löydy yhtäkään kasvia, sillä onnistuin tappamaan jopa kaktukset. :)

3.Omaan hurjan määrän tietoa erikoisoluista ja viskeistä, entisestä työpaikastani johtuen.

4. Tiedän enemmän tietokoneista kuin mieheni ja saan olla usein ropaamassa kavereideni koneita.

5. Vihaan leipomista ja ruoanlaittoa. Mies hoitaa meidän perheessä ruoanlaiton, muutamaa ruokaa lukuunottamatta. Onneksi naapurissa asuu oma henkilökohtainen leipuri, joten makeannälän yllättäessä saan sielä avun. :)

6. Vihaan myös askartelua ja siksi alkava askarteluprojektini hieman pelottaa, sillä turhaudun heti, jos luomukset ei ole yhtä siistejä kuin kuvissa.

7. Minulla on 6 tatuointia ja kolme lävistystä. Tatuoinnit yläselässä ja olkapäässä, alaselässä, navan ympärillä mahassa ja vasemmassa jalassa ja lisää tulee varmasti kunhan saan selvyyden siitä mitkä ideat on toteuttamiskelpoisia ja mitkä kuuluu jäädä haaveiluasteelle.

8. Mulla on joku ihme fiksaatio pääkalloihin. En tiedä mikä niissä kiehtoo, mutta seuraava tatuointi on ehdottomasti pääkallo!

9. Minulla on siis kaksi lasta, tyttö ja poika, niinkuin aina nuorina miehen kanssa haaveiltiin. Nyt kuitenkin, enhkä, sitten joskus, mahdollisesti häiden jälkeen jossain sopivassa välissä vois harkita vielä yhtä :) EHKÄ!

10.Haluaisin sisustaa kotini, sillä nyt kämpästä löytyy sekalaista tavaraa, kiireellä kasaan kyhättyä vaikka aikaa ja rahaa olisi löytynyt.

11. Kuten perus härkäihminen, olen jumalattoman äkkipikainen. Sähähdän kuin sähikäinen, mutta lepyn jo muutamissa minuuteissa (tai oikeastaan en vain jaksa tapella).

Kysymykset minulle:

Jannica:

1. Missä tapasitte tulevan aviomiehen kanssa?
 Koulussa, yläasteella. Kävimme samaa koulua, mutta olimme eri luokilla. Olimme aluksi hyviä ystäviä, joka sitten muuttui ysiluokalta päästessämme ihastukseksi.

2. Millainen kosinta?
 Paikallisessa Amarillossa, aistin koko ajan, että jotain sillä on mielessä kun oli niin levoton ja vilkuili edes takas ja halusi pidellä kädestä... :) Omatavallaan romanttinen ja herttainen.

3.Mikä on mielestäsi parisuhteessa vaikeinta?
Kamalan vaikeita kysymyksiä! Öööö... Varmaankin tälleen lapsiperheenä pitää yllä sitä miehen ja naisen roolia, ettei se luisuisi kokoajan äidin ja isän rooliin. Isin ja äitin oman ajan ottaminen. :)

4.Suurin ongelma hääsuunnittelussa tähän asti?
Toistaiseksi kaikki sujunut hyvin.. Tai noh, mun häämekon kanssa oli omat ongelmansa, mutta nekin selätettiin. Vielä kun saisi sen mekon fiksattua ni kaikki ois hyvin.

5.Mitä toivotte häälahjaksi?
Rahaa. Suunnitelmissa olisi päästä ensimmäistä kertaa yhdessä matkalle, onhan näitä vuosia kertynyt jo kuitenkin 13, joten olisi jo aikakin. Mutta, toki saa muutakin tuoda.

6.Kuvaile häitäsi viidellä sanalla.
Persoonalliset, läheiset, rennot, pienet ja hauskat.

7.Otatko miehesi sukunimen? Ottaako miehesi sinun? Yhdistelmä? Miksi?
Otan mieheni sukunimen, koska niin minusta kuuluu tehdä. Toki tämä on jokaisen oma asia, enkä todellakaan tuomitse muita jotka toisin tekee, mutta itse olen tätä mieltä ja tämä passaa minulle parhaiten :)

8.Lapselliset vai lapsettomat häät? Miksi?
Lapselliset, mutta ei lapsia ole juuri muita tulossa kuin meidän omat. Muutamalla vieraalla on häiden aikaan ihan pienet vauvat, mutta muilla vierailla ei juuri lapsia lapsen iässä ole :)  

9.Teemavärinne ja miksi valitsitte ne?
Lila ja lilan erisävyt ja toki valkoinen. Aluksi halusin persikan sävyn, mutta koin vaikeaksi löytää mistää tuota sävyä koristukseen, joten se lähti vaihtoon ja kun kysyin mieheltäni mielipidettä niin hän ehdotti lilaa ja sille tielle siis lähdettiin.

10.Osallistuuko sulho hääsuunnitteluun? Miten?
Toistaiseksi ei ole osallistunut mitenkään, eikä todennäkösesti tule osallistumaankaan vielä pitkään aikaan. Vasta sitten kun pitää juosta kello kaulassa :D

11.Mitä odotat kaasoiltasi?
En oikeastaan mitään. Kukin osallistuu miten haluaa, mitään en odota keneltäkään eikä kenenkään ole menetettävä yöuniaan meidän häiden takia. Haluan että tämä koko kokemus on kaikille antoisa. :)

Mipa:

1.Minkälainen on unelmiesi hääpäivä?
Lämmin, aurinkoinen, rento, iloinen... Täydellinen <3

2.Kuinka isot häät järjestätte?
Ei kovinkaan isot. 60 vierasta plus me. Eli siis mahdollisimman intiimit, vain tärkeimmät ihmiset läsnä. Katsotaan sitten illasta tuleeko enemmän ystäviä mukaan, meiltä kun jää kuuskymppiset kokonaan juhlimatta niin jos juhlisi sitten häiden yhteydessä :)

3.Mikä on parisuhteenne muistettavin hetki jos kosintaa ei lasketa?
Tähän oli pakko kysyä miehen näkökulmaa ja tulimme molemmat samaan lopputulokseen. Molempien lapsien syntymät ehdottomasti on olleet meidän suhteen huippuhetkiä ja varmaan viimeisin yhteenpaluu. Molemmat lähti tähän suhteeseen sillä mentaliteetilla että meidät vain on luotu yhteen ja tässä suhteessa ollaan loppuelämämme.

4.Sulhosi 3 komeinta piirrettä?
 Silmät <3 Ne sulatti mut jo silloin teininä. Pylly, ehdottomasti! Ja tatuoinnit. Mä rakastan tatuoituja miehiä ja se, että omalla miehellä on paljon tatuointeja on... nam! :)

5.Minkälaista huomenlahjaa itse toivoisit?
En ole edes ajatellut, enkä usko että saan saati tarvitsenkaan. Herätä mieheni vierestä seuraavana aamuna vaimona taitaa olla paras lahja mitä voin saada.

6.Missä vietätte häitä edeltävän yönne? Entäpä hääyönne?
Ilmoitin juuri tänään miehelleni, että en halua olla kotona yötä ennen häitä vaan hän saa olla täällä lasten kanssa. En tiedä vielä mihin menen, mutta eiköhän paikka vielä löydy. Hääyötä ei olla lyöty lukkoon, toki olisi kivaa jos ei tarvitsisi omasta kodista herätä eli josko me sitten siellä kartanossa yövyttäisiin.

7.Mihin rakastuit sulhasessasi?
Siihen, että hän oli ainoa poika joka piti minua kauniina, ainoa poika joka minut huomasi. Sai minut nauramaan ja tuntemaan itseni tärkeäksi ja muiden ihmisten arvoiseksi. Hän suojeli minua ja puolusti aina tarvittaessa. Meidät kuin luotiin yhteen, kaikin tavoin. 

8.Onko sinulle tulossa häätuoksu? Tiedätkö jo mikä?Miksi juuri se?
Luulisin, että hääaamuna tuoksun Escadan Sexy Graffitille. Se on ehdottomasti parhain hajuvesi, joka minulla on koskaan ollut. Harmi vain, että senkin ne meni lopettamaan, eikä taida juuri mistään enää tuota tuoksua löytyä... Eli taas pullon ythjettyä etsimään uutta :(

9.Mitkä ovat top3 suosikki hääblogiasi?
Luen niin monia blogeja, että on vaikeaa poimia kermoja päältä. Jokainen blogi on omanlaisensa, jokaisessa on jotain joka vetää puoleensa.

10.Kauanko häihinne on aikaa vielä? Onko hommat hallussa?
8kk 29päivää. Hommat on suhteellisen hallussa, niiltä osin kuin voi olla. Enempää en tällä hetkellä pysty tekemään...

11.Aiotteko lähteä heti häiden jälkeen häämatkalle?Nimeä unelmien kohteet rannalla ja kaupungissa?
Toki olisi kivaa jos pääsisimme lähtemään, mutta eipä taida olla mahdollista. Katsotaan josko ottaisimme äkkilähdön vaikka. Eli enpä lähde nyt luettelemaan paikkoja. Australia on aina ollut haaveissa jo pikkutytöstä lähtien ja mieheni lupasi joskus haaveillessamme että vie minut sinne, mutta ollaan nyt realistisia, sinne maksaa lennot niin pirusti...

Peppi:

1.Miksi valitsitte häillenne kyseisen ajankohdan?
Se on se päivä kun rupesimme seurustelemaan vuonna 2000. Se oli ainoa päivä jolla oli jotain merkitystä, muut olisivat vain "päivämääriä". Silläkin uhalla että se on ensi vuonna perjantai.

2.Onko häillänne teema ja jos on niin miksi juuri se?
Ei oikeastaan ole mitään ihmeempää teemaa, haaveilin aluksi pitsiteemasta ja vintagesta, mutta mieheni ei ehkä olisi lämmennyt ajatukselle.

3.Mikä kappale kuvaa suhdettanne?
Hmm... Heh... Tästä on kaksi mielipidettä, minun ja mieheni. Miehen mielestä kyseinen kappale on Lil Half Deadin Southern Girl ja minun mielestä se olis Stellan Häävalssi.

4.Mikä on puolisossasi parasta?
Että se jaksaa edelleenja aina vaan mun aavistuksen hankalaa luonnetta.
Mua on aika hankala miellyttää aina välillä :) Oikeastaan aika usein :)

5.Annatteko vieraillenne jotain muistoa häistänne?
Hmm... Kiitoskortit varmasti lähetetään ja jos joku haluaa mukaan napata karkkipussukan niin ottakoon vaan :)

6.Millainen on häidenne budjetti?
Paisuva :D Alun perin 2000e, sitten 3000e, sitten 5000e ja nyt en halua enää edes laskea. Lainaan joka tapauksessa turvaudutaan, se on varmaa. Mitä vähempi, sen parempi...

7.Mitä häissänne on pääruokana?
Karjalanpaistia, kasvisgratiinia ja keitettyjä perunoita.

8.Jos teistä tehtäisiin elokuva, millainen se olisi?
Toimintaa täynnä oleva, neljätuntia kestävä ja suuria tunteita täynnä oleva elokuva, joka todennäköisesti tappaisi katsojat tunnekuohuihinsa ensimmäisen puoliskonsa aikana jonka jälkeen hengissä selvinneet kuolisivat tylsyyteen. Eli siis alussa liikaakin tunteita ja toimintaa ja lopussa tylsää draamaa... :D

9.Onko teillä yhteisiä harrastuksia ja mitä?
Ei ole, vaikka mieheni on useasti yrittänyt kosiskella mua skeitin päälle. Elokuvia tykätään katsella ja sarjoja, siinä kai se...

10.Mikä on tärkein tekijä häiden onnistumiselle?
Ehkä olen hölmö, mutta ilma... ehdottomasti ilma. Jos sataa, menee mun hiukset vituralleen sillä haaveilen kiharoista ja sitten kun morsian on möks, kaikki muukin menee päin mäntyjä. No ei, ilma on toki tärkeä, mutta ehkä kuitenkin se että kaikki viihtyy eikä kukaan haasta riitaa..

11.Miksi aloit kirjoittaa hääblogia?
Siksi, etten rassaisi jatkuvasti miestäni ja kaasojani näillä asioilla jotka mielen valtaa jopa keskellä yötä... Täältä löytää hengenheimolaisia ja ajatuksia saa purkaa tänne miten paljon haluaa, ilman että ketään tuhisee kyllästyneestiu (tai no, sitä tuhinaa ei vaan kuulu :D )

12.Mitä avioliitto sinulle/teille merkitsee?
Lopulliseta sitoutumista. Molemmat ovat sitä mieltä, että kun mennään naimisiin, tehdään se vain tämän yhden kerran. Joten kai se sitten merkitsee kaikkea, vaikkea se asioita käytännössä miksikään muuta meidän suhteen, laillisesti kyllä.

Huhhuh mikä homma!!!


 11 KYSYMYSTÄNI TEILLE:

1.Onko suunnitelmat muuttuneet matkan varrella, jos on niin mitä ja miksi?
2. Millainen hääkimppu?
3. Millainen hääkakku? Kerroksia ja koristuksia?
4. Mitä häälahjaksi?
5.Kuinka suuret häät tulossa?
6. Oletko jo löytänyt mekkosi? Jos et, niin millaista etsit?
7. Muistatko milloin miehesi sanoi ensimmäisen kerran rakastavansa sinua?
8. Lapsia häihin?
9. Mielipiteesi hääleikeistä? Löytyykö häistänne jotain leikkejä?
10.Kappale, jolla on teille merkitystä?
11. Häämatka?

11 HAASTETTAVAA:

Pieniä Hääunelmia 
sinun kanssasi olen onnellisin 
Tahdomme 2014 
Vaimoksi 
Unelmahäät 2014 
Lost In Weddings 
Lovefall 
Leo Loves Leo 
Häähupsutuksia 
It's still you 
A daydreamers story 

 

1 kommentti:

Sana vapaa :)