tiistai 3. syyskuuta 2013

Tonni rikki! :) ja mielenmuutoksia.

Hui kamala, nopeasti se tonni tuli täyteen sivujen katselussa ja kahdeksan jo mun lätinöitä seurailee, kiitos siitä! :)

Josko nyt tämän kunniaksi palaisin niihin mielenmuutoksiin, joista aiemmin on ollut puhetta... Se mekko on jo käsitelty, joten paneudutaan nyt muihin...

Juhlapaikka: Alunperin halusin jonkun vaatimattoman, halvan, mieluiten seurantalon, jossa saisi olla omassa rauhassaan, ilman turhia häiriöitä tai pelkoja, että meistä aiheutuisi jollekulle häiriöitä. Noooh, tämä meni päälaelleen. Otettiin sitten kartano, tai tarkemmin sanoen Lylyisten Kartanon yhteydessä oleva tallirakennus. Kaunis paikka, ensi lauantaina pääsen ottamaan  kuvia, joten silloin tekin näette. Tosin siellä on silloin jonkun synttärit ja koristelut ovat sen mukaiset. Kartanossa sijaitsee myös "hotelli", jossa jonkun verran yöpyy keäsisin porukkaa ja tämä alue on siis HUS:n virkitysalue, joten taitaa pääasiassa olla heidän käytössää. Lisäksi sieltä löytyy mökkejä, joita voi vuokrata vaikka jatkopaikaksi ja todennäköisesti me yövymme mökiessä tai "hotellin" puolella.

Ruoka: Tarkoitus oli tehdä itse kaikki, tai ainakin suurin osa ja ottaa sitten pitopalvelulta lämpimät ruoat. Lylyisten Kartanon mukana tuli pitopalvelu, joka teki hyvän tarjouksen. Oletin sitä huomattavasti kalliimmaksi, mutta koska yllätyin positiivisesti ja koska tajusin, kuinka helpoksi meidän juhlamme sitten kaikille tulisi, kun ei tarvitse murehtia kokkailusta ennen juhlapäivää, hyväksyin tarjouksen. Tämä ja tallirakennuksen vuokra yhteensä astioineen, pöytäliinoineen ja kaikkine muine härpäkkeineen ilman hääkakkua joka siis edelleen tehdään itse, tuli tämä lysti kustantamaan 64 ihmiselle n. 2500e.

Budjetti: Päätimme, ettemme tarvitse lainaa eikä ketään muuta maksumieheksi vaan selviämme itse. Ajatus oli hyvä, mutta ei toimiva. Sillä alkuperäinen budjetti oli 3000e, ja koska päätin hyväksyä tuon ylläolevan tarjouksen, joudumme turvautumaan lainaan. Maksimissaan pari tonnia, mutta eihän sitä koskaan tiedä ;) No ei, kamalasti yli kolmen tonnin en halua lainan kanssa mennä, sen on riitettävä. toisaalta, olen osan muusta tarpeellisesti jo ostanut budjetin ulkopuolelta, joten.... Ehkä... :)

Photo Booth: Ei...Ei... Ei todellakaan ei! Sitte se olikin yhtäkkiä aivan loistava idea ja mielessä jo pyöri ne loistavat kuvat :) Joten kyllä, tämä löytyy sittenkin häistäni häistämme.

Save The Date: Aivan turhaa ja typerää fiilistelyä ja rahantuhlausta. Ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan... Täähän on loistava idea! Varsinkin että tuo meidän päivä on perjantai, niin ehtiipähän ihmiset varautumaan :)

Olikohan vielä jotain... Tuskin kummempaa... :)

2 kommenttia:

  1. Niin se mieli vain muuttuu suunnittelujen edetessä ;)

    VastaaPoista
  2. Ihan samat ajatukset photo boothista ja save the date korteista :D Eli luultavasti molemmat tulee!

    VastaaPoista

Sana vapaa :)